Om os

Lyttilgud.dk består af en lille gruppe mennesker, hvoraf de fleste aldersmæssigt befinder sig i 20´erne og et par stykker i 40´erne.

Vi er alle vokset op som Syvendedagsadventister, hvilket vil sige, at vi altid har været en del af Syvende Dags Adventistkirken - en protestantisk frikirke med ca. 15 millioner medlemmer på verdensplan og ca. 2500 i Danmark.

Det at vokse op i en kirke kan nemt komme til at betyde, at man bare er en del af en tradition, og ofte så kommer man der udelukkende, fordi man altid har gjort det. Det er dog med tiden gået op for hver enkelt af os, at Gud er ufatteligt meget mere end blot en tradition. Gud er virkelig, og han har en stor interesse i lige netop dig og mig - og han vil, at vi skal have det godt. Han ønsker, at vi skal leve evigt sammen med ham, og derfor advarer han os mod de faldgruber, som vi kan risikere at falde i på vejen.
Alt dette og meget mere har bekræftet os i, at vi vil blive ved med at tilhøre denne kirke, og det har givet os lyst til at fortælle andre om, hvorfor vi tror, at Bibelen har et budskab, som vi bør lytte til…

På denne hjemmeside kan du finde noget af det, som vi selv er blevet inspireret af. Vi har lagt en masse taler ud og både bøger og videoklip følger snart. Det har alt sammen hjulpet os til at få et personligt forhold til Jesus, og vi ved, at det har været til velsignelse for andre.

Vi holder desuden møder, hvor vi fokuserer på, hvad Bibelen siger om dagens aktuelle hændelser. Vi tror på, at Bibelen har noget at sige til os i dag, selv om den er mere end 2000 år gammel. Desværre ligger der mange Bibler og samler støv rundt omkring i Danmark – men vi håber på, at talerne her på siden kan inspirere dig til at støve den af…

Vi brænder for at fortælle om, hvad Gud har gjort for os – og det er simpelthen årsagen til, at vi har lavet denne hjemmeside – og grunden til de andre ting vi laver!

Vi tror på og har selv oplevet, at bl.a. det at lytte til Guds ord kan have den effekt, at troen vokser. Dette taler Bibelen om i Rom 10,17, hvor der står: ”Troen kommer altså af det, der høres, og det, der høres, kommer i kraft af Kristi ord.” Derfor har vi gjort dette vers til en del af hjemmesiden her, og vi tror på, at du kan opleve det samme ved at lytte (eller læse) Guds ord. Det er vores inderlige ønske, at Gud må velsigne dig rigt gennem denne hjemmeside…

Play Pause
  /   Info Stop